maanantai 23. syyskuuta 2013

SINISEN RAUHAA
Heissan ja huomenta !

Sininen on yksi ehdoton lempivärini, se kuvastaa mielestäni tyyneyttä, rauhaa, levollisuutta, taivasta ja merta,toivoa,haikeutta,haaveita ....ja mennyttä Kesää .
Sisustan mielelläni sinisellä, pukeuden mielelläni tumman siniseen, katseeni löytää sinisen värin kuin huomaamatta.  Luonnossa siniset kukkijat ovat mielestäni kauneimpia , sininen hiipii illan hämärtyessä eteeni ja voin aistia sen kaikki kauniit sävyt.

Vierashuoneemme sai 13 vuotta sitten kauniin sinisen Laura Ashleyn tapetin seinälleen, enkä vieläkään ole hennonut vaihtaa sitä. Muut huoneet ovat kokeneet jo osaltaan muodonmuutoksen, mutta tämä on ja pysyy, jostain kumman syystä, entisellään.

Siispä, sininen on edelleen yksi lempiväreistäni , mikä on sinun?

 
                              "Minulle riittää tuulen henkäys puissa,
                                aamun hiljaisuus,
                                rosoisuuden peittävä armollinen hämärä."
                                                                       A-M Kaskinen


                                Sinisiä hetkiä alkavaan viikkoosi, Kirsi


3 kommenttia:

 1. Kaunista <3
  Sininen, hento sellainen on minunkin mieleeni, mutta lempiväri, se on kyllä ehdottomasti valkoinen ;)
  Kotimme on myös hunnutettu hiljalleen valkoisemmaksi kuin mitä se on ollut ja enemmän enemmän vain sitä valkoista kaipaisin... pian häämöttää hetki kun pari huonetta saavat valkoisen lattian ja niin odotan sitä, ihan valtavasti!!!

  Edelliseen viestiin viitaten, olisipa hienoa tehdä kaunis ruukkulöytö luotasi- melkeinpä tekisisn jo ennakkotilauksen :D

  Kaunis runokin täällä, A-M Kaskinen kirjoittaa niin ajatuksia herättäviä runoja, että niiden äärellä sydän lepattaa <3

  Ihanaa kun aloitit blogin, olen niin iloinen kun vinkkasit sen minulle!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, vastasin viestiisi , mutta väärässä kommenttiboxissa, olen vielä niin vihreä tässä blogien tekniikassa ;) <3

   Toivottavasti löysit viestini Mari :)

   Poista
 2. Voi Mari, kiitos aina niin suloisista ajatuksistasi.
  Valkoinen on se ihana , raikas , kaunis pohja johon on helppo yhdistää ihania väriläiskiä. Valkoinen koti se on meilläkin, valkoiset lattiat ja seinät kauttaaltaan hieman erilaisilla valkoisen vivahteilla ja siihen ripaus keväisin ja kesäisin sinistä, talvisin lisää valkoista ja syksyisin harmaata, vaikkapa tyynyjen muodosssa.
  Valkoiset lattiat ovat Mari niin valoisat !!! Nautin myös niistä, vieläpä kun olisivat kunnon vanhanajan lankkulattiat ;)

  Päivääsi iloa , Kirsi

  VastaaPoista